Skid och löp

Skidsektionen

 

När det gäller skidverksamheten så organiserar klubbens skidaktiviteter. Detta innebär att vi ser till, när det finns tillräckligt av den vita varan att det finns åkbara skidspår vi Ernebergsfältet, eljusspåret vid Garpedans och klubbstuga i Heda.

För att klara detta har vi en snökanon,två snöskotrar varav en nyligen inköpt, tre spårslädar samt sladdare,packare mm. För att dela upp arbetet med att sköta skidspåren över säsongen upprättar vi en jourlista där de medlemmar som är intresserade ställer upp.
Inför vintern planerar vi olika aktiviteter såsom Barnens Vasalopp, klubbmästerskap, skiddag vid klubbstugan.

Under säsong håller vi också i skidträningar en gång i veckan.  

På länken nedan kan man gå in och anmäla sig till skidtävlingar:

http://ta.skidor.com/EventCalendar.aspx?orgid=1507

Skidsektionen består av:
Per Ekenger (sammankallande) och Johan Rönnby.

Löpsektionen

När det gäller löpverksamheten så är en av våra ambitioner att ha vi skall ha  gemnsamma träningar där alla kan vara med oavsett vilken nivå man är på. Byrundan vårt årliga mycket uppskatt upskattade arrangemang är ett vikigt inslag i vår verksamhet. Vi ordnar i bland även träning för simning och cykel för att kunna delta i t.ex. Vansbrosimningen, Vätternrundan och triathlontävlingar.

Löpträningar anordnas ofta på söndagförmiddagar och utgår ofta från klubbstugan, se gärna löpsektionens egna facebook- sida där träningarna oftast planeras.

https://www.facebook.com/groups/296190983833145/

Även på torsdagskvällar anordnas löpträningar nere i Gamleby. Utgår från lekplatsen 18.00. Se Gamleby OK Löpning på facebook för mer info.
 

Löpsektionen består av:
Tomas Holgersson, Matti Pylkkänen, Liz Törnkvist och Annika Deltin.